• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

No nie miałam czasu i sił dzisiaj Was czytać a tu takie wieści :szok: LADYLI trzymaj się i nie martw. Lekarz wie co robi i będzie dobrze! Byle do nowego roku a potem niech się dzieje co chce.

Ją dzisiaj po kluciu (tak mnie felernie dziabnela że mam siwe i bolało jak nigdy). Na usg też parametry w normie i klocek ponad 1,4kg już ma. Siurak jej też nie urósł więc wyprawke mogę na bank babska robić.:tak:

Wizytę z pomiarem szyjki dopiero w czwartek mam więc lekki stresik mnie zaczął dopadac.... Trzymam kciuki za Wasze wizyty.;-)

Inge kurcze to się porobilo :szok: oby antybiotyk pomógł i szpital Cię ominął &&&
Maagsiaa no straszne że znowu jakieś cholerstwo się przyplatalo! Zdrowiej nam!

reklama
Ladyli, made trzymam kciuki za szyjki;-)
Dorex, Angel, Magsia kciuki za środowe wizyty;-)
anii gratki wizyty
;-)

ja tez już na 1 listopada nie jechałam do mamy na grób, pierwszy raz, ale myślę, że wie i rozumie gdzieś tam wśród aniołków, a święta to już sami z małżem, Ala jest najważniejsza, a potem we trójkę będziemy jeździć;-)

Monia gratulacje wizyty ja bylam na cwiczeniach w szkole rodzenia Dzis w nocy tez nie spalam corcia dokazywala ale i tak delikatniej sie rusza niz wczesniej co mnie dziwi i troche martwi bo w dzien to prawie wcale.

reklama
Witam! Jestem tu nowa :) . Ja mam termin na 20 lutego i będę miala chlopczyka Piotrusia :) . W środę tzn. Jutro mam kolejna wizytę. Mam pytanie w którym tygodniu mialyscie robiona krzywą cukrową? Pozdrawiam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry