• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Kciuki zacisniete! &&&

A ja odebralam wyniki moczu i bakterie są. Nic mi nie dolega i już sama nie wiem skad to :szok: choć w sumie częściej korzystam z toalety... zurawine sobie zaparze na razie.

3mamy kciuki za wizyty!
Ingeg ja mam jutro i jutro będę się uczyć kąpać i przewijać:P
A tak z innej beczki - zauważyłam wczoraj takie dziwne zjawisko, jakby mi coś wibrowało w podbrzuszu, z prawej strony. Uczucie dziwne bardzo, trwało prawie całą noc i teraz jak siedzę przed kompem to nadal to czuję. Takie delikatne wibracje lub drgania, tylko w tym jednym miejscu. Macie też tak?

Hejka! Ja od 6 na nogach.. dzis z samego rana wizyta w labie, o 9.50 drugie pobranie i jak sie zabiore za bulke,to nie puszcze haha
Wieczorem dam znac jak po wizycie, papapa :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry