• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Witaj Danusia!

Ja piłam glukozę początkiem 24 tygodnia.
Słyszałam że od tego badania ma się powoli odchodzić...zresztą moja gin też mnie zapytała czy chce to pić w ogóle :-p
myślę że najwyższa pora żebyś to badanie zrobiła, jeśli masz je mieć robione.
Może podpytaj delikatnie gina na wizycie:tak:

Hej Danusia - moja gin kazała po 24tyg. a max terminu nie dała choć wiedziałam że na kolejnej wizycie mam już mieć wyniki.

Monia gratki - to będziesz mieć wizytę przed samymi świętami. W sumie fajnie bo będziesz spokojniejsza niż jakbyś miała po świętach dopiero i cały ten czas myśleć. Ja chyba też tak sobie ustale żeby wiedzieć czy muszę siedzieć wdomu czy mogę gdzieś do rodziny jechać.

Cześć dziewczynki;) gratuluję wizyt;) ja dziś bez wizyty ale była oddać krew i mocz i odebrać wyniki wymazu, który miałam robiony w zeszłym tyg. Mam mało pałeczek kwasu mlekowego. Hmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry