• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

Angelstw, Magsia gratki wizyt :)

Magsia Ala waży tyle co moja Basia w poniedziałek :) super że główkowo już leży, moja ciągle pozycje zmienia, aktualnie leży skośnie. W lewej pachwinie mam jej główkę :D a druga pachwina boli mnie dzis jak cholera, wzielam az nospe, ale nadal ciągnie i nie wiem co to :(

reklama
Kolejna wizyta za nami;-) Wyniki krwi i moczu bardzo dobre. Oczywiście powróciła infekcja:confused2:. Ciśnienie mam podobno za wysokie, muszę mierzyć je 3 razy dziennie i zapiski z pomiarami przynieść na kolejną wizytę. Jakby przekroczyło 140/90 to mam natychmiast zgłosić się do szpitala.:baffled:
Zuzanka waży między 1300-1500g, wszystkie pomiary prawidłowe, położenie główkowe. A następną wizytę mamy dopiero 31 grudnia:happy:

Ostatnia edycja:
u mnie też dobrze, żadnych skróceń od poprzedniej wizyty, szew trzyma jak należy..:-D mała waży 1350g i tak jak ja i Ala nie będzie dużym dzieckiem więc musimy wytrzymać jak najdłużej się da żeby się mega maluszek nie urodził... no ale cóż taka nasza uroda:tak:
jakos tak odetchnęłam ale i tak muszę uważać... cel na teraz .... byle do następnęj wizyty czyli do 10.12.2014 a potem do następnej a potem to już styczeń i będą nowe cele:-D

Cześć dziewczyny! My także po wizycie wszystkie pomiary prawidłowe położenie glowkowe mała waży 1200-1400 gram. Ciesze się że wszystko jest dobrze. Kolejna wizyta także 17 grudnia ;) a potem już co 2 tyg . Az do porodu Gratuluję udanych wizyt !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry