• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

Hej Wszystkim :)
Ja wczoraj mialam wizytę o 19 i okazali się ze mam skrócona szyjkę i muszę leżeć za tydzień kolejna wizyta żeby sprawdzić jak się szyjka trzyma, jeśli będzie krótsza to czeka nas szpital :\ . Jutro IDE zrobić w końcu test obciążenia glukoza.

Piotruś na szczęście dobrze się ma i wazy 1100g , jednak się odwrocil i jak naradzie polozenie pośladkowe ,ale ma jeszcze czas żeby skierować się glowka w dół:)
Pozdrawiam :)

reklama
danusia trzymaj się, te skracające szyjki to jakaś plaga ostatnio... moja tak się skróciła że mam szew...Ladyli chyba ma już krążek (albo zaraz będzie mieć).... dobrze że jesteś pod kontrolą... wszystko będzie ok:tak:

Jestem spowrotem i melduje że wszystko ok a nawet szyjka się wydłużyła i wróciła prawie do pierwotnych rozmiarow :-D jednak mam się oszczedzac i nie wracać już do pracy. I dalekie podróże też niewskazane. Mloda sobie siedzi na tyleczku i coś jej nie spieszno się odwrócić lobuziara jedna:-(

Ale te szyjki przewrotne - Danusia nie martw się i odpoczywaj tak jak ja a będzie dobrze :tak:

Jestem spowrotem i melduje że wszystko ok a nawet szyjka się wydłużyła i wróciła prawie do pierwotnych rozmiarow :-D jednak mam się oszczedzac i nie wracać już do pracy. I dalekie podróże też niewskazane. Mloda sobie siedzi na tyleczku i coś jej nie spieszno się odwrócić lobuziara jedna:-(

Ale te szyjki przewrotne - Danusia nie martw się i odpoczywaj tak jak ja a będzie dobrze :tak:

super Gratuluje udanej wizyty.... mała ma jeszcze troszkę czasu aby sie przekręcić :):):)

No i po wizycie. Gin nie podobał się mój twardszy brzuszek wiec narazie więcej odpoczywania, nospe i magnez. Narazie wyprawka musi poczekać. Oczywiście o szkole rodzenia tez mogę pomarzyć.Czyli grudzień będzie leniwy. Zaliczyłam również pierwsza wizytę u położnej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry