Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ciśnienie to ja mierzę od początku ciąży 3 razy dziennie
miałam problem z wysokim ciśnieniem wcześniej ale przy okazji ciąży wyszło szydło dlaczego tak jest, wcześniej miałam wszystkie możliwe badania i mój lekarz rodzinny rozłożył ręce bo wszystko było w porządku, a leki na ciśnienie nie działały
teraz się okazało, że ja się po prostu stresuję, bo jak jestem w domu cały czas to mam ciśnienie modelowe bez żadnych leków
W ostatnim tygodniu to juz naprawdę ciężko by dzidz sie przekręcil, ale nie jest to niemożliwe. Podobno do 37 tygodnia spokojnie dzidzia ma czas by sie obrócić także bez paniki, jest jeszcze czasja też licze na to, ze Barbara bedzie wiedziała jak sie ustawić i którędy trzeba wyjść bo na razie to probuje biedna bokami brzucha sie wydostac
![]()
A ja co chce to falowanie nagrac to cisza i spokoj. Jakby wiedziala![]()
Dziś mialam rano wizytę u Gina. Mialo być USG 3go trymestru i wgl a skonczylo się na skierowaniu do szpitala...jednak żadne leki nie pomogly i kazal mi się polozyc żeby mnie dokladnie przeleczyli..ech...ale może to i lepiej..bo juz jestem wykończona fizycznie i psychicznie tymi chorobskami..jutro rano mam się zglosic na IP.