• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
monia gratki wizyty:)
Zor kciuki trzymane :)
made dobrze, że tylko podwyższone, oby tabletki szybko zadziałały :)
koshka już jesteś w domu, już dobrze, a potem tylko 2-3 dni rodzimy, bierzemy berbecia pod pachę i spieprzamy ze szpitala, damy radę:)

Zor i jak po wizycie? Wsio ok?

A ja dzisiaj na badania poszłam i jutro idę na kontrolę tej szyjki żeby być spokojniejsza bo się okazało że jednak miałam przyjść wcześniej niż po świętach. Trzymajcie kciuki :-)

Moja szyjka trzyma i nic zlego sie nie dzieje :-D

Elunia info dla Ciebie: moja mala tez dupka w dol i lekarka uprzedzila mnie ze jesli sie nie odwroci to i tak nie moze dac skierowania na cc bo mozna by to rozwazyc jeśli to bylby moj pierwszy porod ale skoro nie i w dodatku urodziłam poprzednio sn to teraz tez pomimo ulozenia. Takie sa rekomendacje:-(

Moja szyjka trzyma i nic zlego sie nie dzieje :-D

Elunia info dla Ciebie: moja mala tez dupka w dol i lekarka uprzedzila mnie ze jesli sie nie odwroci to i tak nie moze dac skierowania na cc bo mozna by to rozwazyc jeśli to bylby moj pierwszy porod ale skoro nie i w dodatku urodziłam poprzednio sn to teraz tez pomimo ulozenia. Takie sa rekomendacje:-(

Oby nasze gwiazdy się obróciły....masz to samo co ja z lekarzem drugi poród pierwszy sn to damy radę...tak im sie zdaje...na kolejnej wizycie jak mala będzie w posladkowym to poproszę go o podpis pod odpowiedzialnością za powikłania po porodzie sn...jak napisze mi takie oswiadczenie....to pomyślę o zmianie sxpitala bo nie mam zamiaru rodzic sn przy tym ulozeniu....nadal wierzę że kluseczka się obróci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry