E
Em82
Gość
Na moje oko to cień kreski fabrycznejHejka. Jako że na dziś byłam zapisana na testy wstawiam cień cienia [emoji23]. Tylko Facelle z Rossana pokazuje. Pink biały. Do powtórzenia najwcześniej jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje oko to cień kreski fabrycznejHejka. Jako że na dziś byłam zapisana na testy wstawiam cień cienia [emoji23]. Tylko Facelle z Rossana pokazuje. Pink biały. Do powtórzenia najwcześniej jutro.
Byłam na becie rano, wynik po 16. Jako że od wczoraj plemię zrobiłam też progesteron. Trochę testów zrobiłam, zawsze były białe. Beta wyjaśni sprawę.Na moje oko to cień kreski fabrycznej
Daj znać jak będą wyniki. Powodzenia [emoji1695]Byłam na becie rano, wynik po 16. Jako że od wczoraj plemię zrobiłam też progesteron. Trochę testów zrobiłam, zawsze były białe. Beta wyjaśni sprawę.
PokażDziewczyny dzisiaj 11 dpo zrobiłam test z krwi baby check jest blada kreseczka jestem lekko podekscytowana ale staram się ochłonąć bo w zeszłym cyklu cień cienia był a w ciąży nie byłam. Ta kreseczka jest wyraźniejsza niż ostatnio i pokazała się w czasie zalecanym przez producentaza dwa dni powtórzę test sikany
Też jestem ciekawa.Pokaż
Kochana trzymam za Ciebie mocno kciuki!Hejka. Jako że na dziś byłam zapisana na testy wstawiam cień cienia. Tylko Facelle z Rossana pokazuje. Pink biały. Do powtórzenia najwcześniej jutro.