właśnie o tym czytałam, że to wcale nie jest takie dobreJa mam się oszczędzać ze względu na rozejście blizny po cc.
Skonsultuj z innym lekarzem, bo niektórzy uważają, że taki ścisły rygor łóżkowy więcej szkodzi niż pomaga. Lepiej się bardzo oszczędzać ale jednak odrobinę się ruszać niż zupełnie leżeć.
reklama
Cześć wszystkim! dołączam do grupy lutowych mam
w brzuchu synek
dziękuję, że pytaszSzarlot i jak się czujesz?![]()

Butterfly.
Fanka BB :)
Hej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤

FitMum
Kochana umieram tak mi juz wszystko dokucza ze depresja sie wkrada.. Tylko leżeć a lezenie tez dobija kosci i umyslHej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤![]()

U mnie 34+3 brzuch gigant

Ciasteczko89
Początkująca w BB
Hej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤![]()
Ja może jeszcze nie umieram, ale czuję się jak emerytka schodząc rano z łóżka, w dzień jakoś leci, ale wieczorami łapie mnie zgagaKochana umieram tak mi juz wszystko dokucza ze depresja sie wkrada.. Tylko leżeć a lezenie tez dobija kosci i umysl
U mnie 34+3 brzuch giganta u Ciebie jak tam?

FitMum
Zasrane urokiJa może jeszcze nie umieram, ale czuję się jak emerytka schodząc rano z łóżka, w dzień jakoś leci, ale wieczorami łapie mnie zgagaśpię na siedząco prawie że bo inaczej się nie da, mało co jem żeby nie czuć tego palenia. Uroki 3trymestru
![]()

Ale jeszcze troche

Stelle
Cześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciąży
pewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia
Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie

Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie

Gratuluje i powodzeniaCześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciążypewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia
![]()
Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie![]()

reklama
Szałwia
Gratulacje ☺☺☺ będzie wakacyjny maluszekCześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciążypewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia
Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie![]()