reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Byłam na wizycie. I podczas USG lekarka chwilę patrzyła na monitor i powiedziała to wczesna ciąża... I wiecie co .. ja tu "usłyszałam "że ona mówi że coś jest nie tak.

Po chwili powiedziała że to wczesna ciąża tak 6.0 -6.1 (co się zgadza) że mało widzi. I gdy odwróciła faktycznie było mało widać. Zapytałam czy ten. Sprzęt jest dobry stwierdziła że jest troche słabszy. Powiedziała że widzi migajscy punkcik i jest dobrze ale ja czuję się taka zdezorientowana. Wyszłam załamana że ona milczała że była skupiona kurde nie wiem

Nie rozumiem siebie. Ta chwila ciszy przywołała źle wspomnienie

Byłam na wizycie. I podczas USG lekarka chwilę patrzyła na monitor i powiedziała to wczesna ciąża... I wiecie co .. ja tu "usłyszałam "że ona mówi że coś jest nie tak.

Po chwili powiedziała że to wczesna ciąża tak 6.0 -6.1 (co się zgadza) że mało widzi. I gdy odwróciła faktycznie było mało widać. Zapytałam czy ten. Sprzęt jest dobry stwierdziła że jest troche słabszy. Powiedziała że widzi migajscy punkcik i jest dobrze ale ja czuję się taka zdezorientowana. Wyszłam załamana że ona milczała że była skupiona kurde nie wiem

Nie rozumiem siebie. Ta chwila ciszy przywołała źle wspomnienie
może po prostu słaby sprzęt i nie mogła się dopatrzeć? To jeszcze małe kropki są, na pewno jest dobrze skoro powiedziała że jest dobrze ☺️ no i bije serduszko ❤️

Ale rozumiem Cię bo pamiętam do dziś USG na którym mi powiedziano że nie bije serduszko. Tak długo szukała i kręciła i jeszcze przez brzuch próbowała… już wiedziałam że jest źle 😞

Ale u Ciebie serduszko bije, wszystko będzie dobrze 💕

może po prostu słaby sprzęt i nie mogła się dopatrzeć? To jeszcze małe kropki są, na pewno jest dobrze skoro powiedziała że jest dobrze ☺️ no i bije serduszko ❤️

Ale rozumiem Cię bo pamiętam do dziś USG na którym mi powiedziano że nie bije serduszko. Tak długo szukała i kręciła i jeszcze przez brzuch próbowała… już wiedziałam że jest źle 😞

Ale u Ciebie serduszko bije, wszystko będzie dobrze 💕
Zerknęłam na to zdjęcie jeszcze raz i dopatrzyłam się że dopisała cos w stylu FSR lub FHR 165 .

Ja usłyszałam to w 20 tygodniu ;( i te słowa rozbrzmiewają w mojej głowie.

reklama
Do góry