reklama
nicola27
Fanka BB :)
Witamy i zapraszamy.Cześć dziewczyny, dołączam i jaz OM wychodzi 5+5, byłam dzisiaj u ginekologa i widziałam te moje 2 mm
życzę każdej z nas nudnej ciąży
Jak się czujesz?
LiliankaKornelka
Moderator
witamyCześć dziewczyny, dołączam i jaz OM wychodzi 5+5, byłam dzisiaj u ginekologa i widziałam te moje 2 mm
życzę każdej z nas nudnej ciąży

annn1
Dlaczego? To normalne że jakieś objawy mogą być i dolegliwościA ja chyba jestem chora... Chora psychicznie. Czuję się tragicznie bo sobie coś wymyśliłam
Klaudia_
Mam lekkie mdłości i jestem bardziej śpiąca. Akurat mamy taki chorowity czas w domu, córka od czwartku chora, mąż od niej złapał, a ja się trzymam, ale mam deficyt snu.Witamy i zapraszamy.
Jak się czujesz?
nicola27
Byłam na wizycie. I podczas USG lekarka chwilę patrzyła na monitor i powiedziała to wczesna ciąża... I wiecie co .. ja tu "usłyszałam "że ona mówi że coś jest nie tak.
Po chwili powiedziała że to wczesna ciąża tak 6.0 -6.1 (co się zgadza) że mało widzi. I gdy odwróciła faktycznie było mało widać. Zapytałam czy ten. Sprzęt jest dobry stwierdziła że jest troche słabszy. Powiedziała że widzi migajscy punkcik i jest dobrze ale ja czuję się taka zdezorientowana. Wyszłam załamana że ona milczała że była skupiona kurde nie wiem
Nie rozumiem siebie. Ta chwila ciszy przywołała źle wspomnienie
Po chwili powiedziała że to wczesna ciąża tak 6.0 -6.1 (co się zgadza) że mało widzi. I gdy odwróciła faktycznie było mało widać. Zapytałam czy ten. Sprzęt jest dobry stwierdziła że jest troche słabszy. Powiedziała że widzi migajscy punkcik i jest dobrze ale ja czuję się taka zdezorientowana. Wyszłam załamana że ona milczała że była skupiona kurde nie wiem
LiliankaKornelka
Moderator
może po prostu słaby sprzęt i nie mogła się dopatrzeć? To jeszcze małe kropki są, na pewno jest dobrze skoro powiedziała że jest dobrzeByłam na wizycie. I podczas USG lekarka chwilę patrzyła na monitor i powiedziała to wczesna ciąża... I wiecie co .. ja tu "usłyszałam "że ona mówi że coś jest nie tak.

Ale rozumiem Cię bo pamiętam do dziś USG na którym mi powiedziano że nie bije serduszko. Tak długo szukała i kręciła i jeszcze przez brzuch próbowała… już wiedziałam że jest źle

Ale u Ciebie serduszko bije, wszystko będzie dobrze

nicola27
Zerknęłam na to zdjęcie jeszcze raz i dopatrzyłam się że dopisała cos w stylu FSR lub FHR 165 .może po prostu słaby sprzęt i nie mogła się dopatrzeć? To jeszcze małe kropki są, na pewno jest dobrze skoro powiedziała że jest dobrzeno i bije serduszko
Ale rozumiem Cię bo pamiętam do dziś USG na którym mi powiedziano że nie bije serduszko. Tak długo szukała i kręciła i jeszcze przez brzuch próbowała… już wiedziałam że jest źle
Ale u Ciebie serduszko bije, wszystko będzie dobrze![]()
Ja usłyszałam to w 20 tygodniu ;( i te słowa rozbrzmiewają w mojej głowie.
reklama
Hankaa
Co sobie wymyśliłaś?A ja chyba jestem chora... Chora psychicznie. Czuję się tragicznie bo sobie coś wymyśliłam