reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

no teoretycznie nie napisalas, ale ta norma samokontroli troche dziwna, bo raczej w druga strone powinna byc, ale jesli przyjmujemy punkt widzenia ‚im nizej tym lepiej’ to ma to sens 😂
Ja jestem ogromna fanka sensorow, ale to fakt, ze maja swoje wady, czasami nowy pokazywal mi przez kilka dni hipoglikemie ciagle zanim sie skalibrowal, a ja hipoglikemii nie miewam 😂

U syna zwykle przekłamuje w drugą stronę czyli pokazuje cukier 400, a on jest 300 czy nawet 250 więc dość duża różnica. Hipo zakładając, że nie jest to nocne dociśnięcie przez sen, zawsze pokazuje dobrze, łącznie niestety z taką 40/30 😪
Oczywiście dla dziecka jest do super, że nie trzeba go kuć kilkanaście razy dziennie i przede wszystkim budzić na kucie w nocy - ale no jest to zawodne

reklama
U syna zwykle przekłamuje w drugą stronę czyli pokazuje cukier 400, a on jest 300 czy nawet 250 więc dość duża różnica. Hipo zakładając, że nie jest to nocne dociśnięcie przez sen, zawsze pokazuje dobrze, łącznie niestety z taką 40/30 😪
Oczywiście dla dziecka jest do super, że nie trzeba go kuć kilkanaście razy dziennie i przede wszystkim budzić na kucie w nocy - ale no jest to zawodne
oo to ciekawe, bo mi zawsze z palca wychodzi na czczo wiecej niz z zyly

Hej dziewczyny , nie wiem czy mnie pamiętacie pierwsza beta 555 druga 645 , nic mi się nadal nie dzieje , zero plamień , dzisiaj po 72 h postanowiłam zrobić kolejną , bo wizyta 17 czerwca aby zobaczyć co się tam dzieje czy spada czy nadal ledwo się podnosi , czekam na wyniki i jak coś jutro prywatnie 🤗Weekend był ciężki dla mnie i partnera bo wiemy na co się szykować ale nie tracę nadziei , jak nie teraz to następnym razem się uda , najważniejsze żeby szybko ogarnąć co jest ... Pozdrawiam was i nowe przyszłe mamusie ♥️

poczekaj te pare dni, bo jak nie masz pewnosci kiedy byla ta owulacja, ja w pierwszej ciazy w 6+3 tez bez zarodka sam pecherzyk a 2 tygodnie pozniej serduszko i kropek byl ale tez sprzęd na jakim pracowal doktor byl tragiczny.. trzymam mocno kciuki ❤️
tutaj sprzęt akurat bardzo dobry, no ale fakt że nie wiem kiedy ta owulacja.. jedyne co wiem to to że 22 test był negatywny 23 maja lekarz na usg twierdził że nic na ciążę się nie zapowiada a 25 pozytywny ale lekka kreska

Cześć dziewczyny, ja chyba też lutowa, ale termin na 2go, więc może być styczeń.
Dla mnie (i partnera) totalny szok, ciąża nieplanowana, jak zresztą w przypadku pierwszego dziecka. Nie wiem, czemu tak jest, że masa par się stara i nie może, a my się staramy, żeby nie zajść, a zwykle w dość ekstremalnych warunkach ciąża jest (tym razem współżycie było 10 dnia cyklu, gdzie ja mam cykle 28-30 dni). Byłam już na pierwszej wizycie u lekarza, ciąża potwierdzona, serduszko bije.

reklama
Hej dziewczyny , nie wiem czy mnie pamiętacie pierwsza beta 555 druga 645 , nic mi się nadal nie dzieje , zero plamień , dzisiaj po 72 h postanowiłam zrobić kolejną , bo wizyta 17 czerwca aby zobaczyć co się tam dzieje czy spada czy nadal ledwo się podnosi , czekam na wyniki i jak coś jutro prywatnie 🤗Weekend był ciężki dla mnie i partnera bo wiemy na co się szykować ale nie tracę nadziei , jak nie teraz to następnym razem się uda , najważniejsze żeby szybko ogarnąć co jest ... Pozdrawiam was i nowe przyszłe mamusie ♥️
napisz od razu jak przyjdzie wynik

Do góry