reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

Jestem już po wizycie i więcej strachu niż to warte 😁 Serduszko ładnie bije, ciąża rozwija się prawidłowo, zarodek wielkości 1,2 cm już :)
Bardzo fajna lekarka, ale niestety zbyt daleko ode mnie, żeby prowadzić u niej ciążę. Oby lekarz, którego wybrałam okazał się równie ok.

reklama
Jestem już po wizycie i więcej strachu niż to warte 😁 Serduszko ładnie bije, ciąża rozwija się prawidłowo, zarodek wielkości 1,2 cm już :)
Bardzo fajna lekarka, ale niestety zbyt daleko ode mnie, żeby prowadzić u niej ciążę. Oby lekarz, którego wybrałam okazał się równie ok.
cudownie 😍😍

Mam nadzieję że moje dzielne czekanie na 26 czerwca się opłaci 🙈🙈 już chciałam wcześniej się jednak zapisać, ale wszędzie u mojego lekarza brak terminów 😬

Dziewczyny zrobilam badanie moczu i wyszlo wszystko ok ale jest pozycja bakterie 162.6 a norma niby 385😳 ja bylam pewna ze chyba nie ma byc bakteri a tu jakies normy.. poerwszy raz bylam w tym labie z moczem i teraz nie wiem czy sie martwic czy co..

Dziewczyny zrobilam badanie moczu i wyszlo wszystko ok ale jest pozycja bakterie 162.6 a norma niby 385😳 ja bylam pewna ze chyba nie ma byc bakteri a tu jakies normy.. poerwszy raz bylam w tym labie z moczem i teraz nie wiem czy sie martwic czy co..
Z tego co wiem, mocz nie jest jałowy. Zawsze będą w nim jakieś bakterie, więc jeśli wynik mieści się w normie, to nie ma co się przejmować ;) Ważne w sumie też, żeby nie było białka, leukocytów i glukozy.

reklama

Mocz nie jest jałowy spokojnie, ważne żeby te bakterie nie mialy Okazji się rozmnożyć i spowodować zapalenia.

Do góry