reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Kurczę, a ja dziś obudziłam się z plamieniem mocniejszym niż te dwa poprzednie i teraz nabiera ono intensywności. Jeszcze brzuch zaczął mnie pobolewać i teraz to już w ogóle się martwię, co z tego wyniknie...
Może podjedź na szpital sprawdzą co się dzieje. Nie zawsze musi to oznaczać coś złego, mi ostatnio dr wykryła polipa doczesnowy na szyjce i uprzedzała, że z niego mogę mieć plamienia i krawawienia. Podobno taki polip jest bardzo częsty w ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę, a ja dziś obudziłam się z plamieniem mocniejszym niż te dwa poprzednie i teraz nabiera ono intensywności. Jeszcze brzuch zaczął mnie pobolewać i teraz to już w ogóle się martwię, co z tego wyniknie...
Też proponuję podjechanie do szpitala, nie ma na co czekać, jest niedziela, niech sprawdza co się dzieje. Może to nic groźnego, ale warto sprawdzic- szkoda żebyś denerwowała się i czekała do jutra!

Dzięki. Póki co jest już mniejsze. Poleżałam trochę. Jestem już mocno obstawiona lekami, poziom proga jest już okej, więc o ile nie pojawi się żywa krew, to poczekam do jutrzejszej wizyty. No i poza tym jestem też na Neoparinie. Podjechałabym z czystej ciekawości, ale wiem jakie podejście mają ginekolodzy do tak wczesnych ciąż i chyba wolę sobie na ten moment tego zaoszczędzić.

Dziewczyny czy wy też odczuwacie takie skrajne zmęczenie? Nie mam siły dosłownie na nic.
U mnie to samo i jest to bezpośrednio powiązane z mdłościami. Potrafię cały dzień przeleżeć, męczę się prostymi pracami domowymi, nawet szybkim wchodzeniem po schodach jak muszę kilka razy pod rząd wejść na górę :(

U mnie to samo i jest to bezpośrednio powiązane z mdłościami. Potrafię cały dzień przeleżeć, męczę się prostymi pracami domowymi, nawet szybkim wchodzeniem po schodach jak muszę kilka razy pod rząd wejść na górę :(
Matko, to ja to samo mam, wstanę z łóżka żeby nalać sobie wody albo pójdę do łazienki i czule się jakbym maraton zrobiła. Nie ma nawet szans że wyjdę na jakiś spacer bo czuję się jakbym miała zemdleć.

Matko, to ja to samo mam, wstanę z łóżka żeby nalać sobie wody albo pójdę do łazienki i czule się jakbym maraton zrobiła. Nie ma nawet szans że wyjdę na jakiś spacer bo czuję się jakbym miała zemdleć.
Ja też tak mam. Polecam elektrolity. Ja ostatnio tak się fatalnie czułam. Wypiłam litorex i wróciłam do żywych

reklama
ma dokładnie to samo… od tego 8+0 mam wrażenie że tak mnie dowaliło i mdłości i wgl … nawet Apple Watch wysłał mi powiadomienie o pogorszeniu kondycji 😵‍💫

Do góry