reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Dziewczyny czy Wy też tak czujecie zapachy mocno?
Śmieszna sprawa, ale tak mnie denerwuje mój własny pot, że muszę kilka razy dziennie myć pachę(jedną tylko lewą 🤣🤣) mam jakiś naturalny antyperspirant z rosmana z masła migdałowego, ale nie zawsze daje radę. Może macie jakieś super sprawdzone naturalne antyperspiranty?

tak, ja w pierwszej ciąży robiłam co tydzień od prenatalnych o potem taki fajny kolaż sobie zrobiłam 😊
ja właśnie też robiłam i fajnie się wraca teraz do tych zdjęć:) będąc w drugiej ciąży:)
Ja tak samo robilam, zawsze w tej samej sukience i w tym samym miejscu, koncowe zdjecie mam z 41tc bo mala urodzila sie po terminie tydzien 🫣
ja mam tak samo, młody 41+3 urodzony;)

Hej. Jak tam babeczki się czujecie ? Jak brzuszki ? Rosną 🙂
U mnie nadal mdłości po jedzeniu, ogólne zmęczenie, senność, brzuch rosnie, od wczoraj czuje pośrodku rozciąganie, ewidentnie czas na luźniejsze rzeczy! Codziennie rano mam nadzieję, że mdłości już minęły, ale niestety chyba to jeszcze trochę potrwa 🙈🙈

Oto moja fasolka, całe 4,09 cm 🥹

Wszystko dobrze. Lekarz wznowił mi duphaston do kolejnej wizyty. Pierwszy raz słyszałam serduszko ❤️

Załączniki

• IMG_9746.jpeg
    IMG_9746.jpeg
    98,7 KB · Wyświetleń: 54
Śmieszna sprawa, ale tak mnie denerwuje mój własny pot, że muszę kilka razy dziennie myć pachę(jedną tylko lewą 🤣🤣) mam jakiś naturalny antyperspirant z rosmana z masła migdałowego, ale nie zawsze daje radę. Może macie jakieś super sprawdzone naturalne antyperspiranty?
Wydaje mi się, że mam mocno wyostrzony węch, ale u mnie raczej w drugą stronę, że jak psikam się innym antyperspirantem niż zawsze, to na początku ciężko znieść mi jego zapach. Z perfumami mam podobnie, bo je uwielbiam, ale teraz wystarczy mi jeden psik przed wyjściem i czasem nawet to dla mnie za dużo. 😅

reklama
Ja bardzo odczuwam źle zapachy proszkow do prania i plynow, niektorych perfum meza tez 🙈

Do góry