reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

A co powiedzieli na tak niski progesteron? Nie było widać żadnych innych pęcherzyków? Dobrze, że będziesz mieć jeszcze badania, bo mimo wszystko tak obrazowo to wygląda na cp, a pęcherzyk może być pseudopęcherzykiem. Trzymam kciuki, żeby tak jednak nie było. :)
Nie było nic innego widać , wszystko w normie i tylko pęcherzyk w macicy .Dają mi Duphaston, zobaczymy co z tego wyniknie 🤗

reklama
Nie było nic innego widać , wszystko w normie i tylko pęcherzyk w macicy .Dają mi Duphaston, zobaczymy co z tego wyniknie 🤗
Widzę, że Ci nie przetłumaczymy co może być na rzeczy, Kochana. Obyś w takim razie źle zrozumiała - życzę Ci aby pęcherzyk faktycznie miał te 1,2 cm i był w macicy. Dbaj o siebie i daj znać jak się sytuacja rozwinęła. 🤞

Widzę, że Ci nie przetłumaczymy co może być na rzeczy, Kochana. Obyś w takim razie źle zrozumiała - życzę Ci aby pęcherzyk faktycznie miał te 1,2 cm i był w macicy. Dbaj o siebie i daj znać jak się sytuacja rozwinęła. 🤞
Kurcze ja sama nie wierzę w pomyślność skoro już od początku są problemy, ale myślę że jakby było jakieś podejrzenie to ordynator zostawiłby mnie w szpitalu .

Kurcze ja sama nie wierzę w pomyślność skoro już od początku są problemy, ale myślę że jakby było jakieś podejrzenie to ordynator zostawiłby mnie w szpitalu .
Niestety z wielu historii, które znam tutaj z forum od dziewczyn, wnioskuję, że wielu lekarzy nie ma bladego pojęcia o cp. Skoro nie zostałaś w szpitalu - jaki jest dalszy plan działania zalecony przez lekarza?

Więc tak w szpitalu zostałam pęcherzyk wygląda na 6-7 tydzień. Wczoraj beta robiona prywatnie 5881 dzisiaj ze szpitala 7500. Szpital betę powtórzy pojutrze i USG , póki co dostaje Duphaston 3 razy dziennie .

reklama
reklama
Do góry