reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mmm naleśniki mniam:)
Ja po kanapkach dwóch aleaudio wczoraj przywiozła ciasto drozdzowe ze śliwkami to sie skusilam:) ciekawe jak mi to cukier podniesie;)
Madzia a mi też najbardziej smakuje jak coś podane ;)

Ja na zime przygotowana jedyne za czym chodzę to za takimi pampuchami. Uwielbiam je zakładać jak jest mroz bo mi ciepło wiem ze się nie nadają na chlape ale nie mam w planie wiele w zimie wychodzić jedynie z auta do domu czy do sklepu czy coś. Po za tym jakieś tam buty mam . Kurtkę mam dosyć szeroką wiec myślę zendo końca mi posłuży.

Ale takie ala emuki bym chciała ale wszędzie widzę tylko dziecięce. Czy już nie są w modzie? :(

Ja dziś leniwy dzień Na zewnątrz zimno wiec leżę i oglądam tv :) Póki co ból głowy mnie nie bierze :) ale dziękuję wszystkim za dobre słowa :*

Miłego dnia:)

Madzia ty skarbnico wiedzy..ze mną naprawdę się coś dzieje ze nie pomyślałam o internecie.. ech..

A tak wogule to jestem szczęśliwa bo udało mi się właśnie nagrać jak mi si3 rusza brzuch od kopniakow;)

Hehe....to szukaj Kropeczko w sieci. Na pewno coś wyszukasz :) A filmik super sprawa. Ja wciąż poluje,ale mój synek złośliwy. Ilekroć chce nagrać,to przestaje rozrabiać :-)

reklama
Do góry