reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka może mu nie smakowało co jesz :-D
Choco córka może zmęczona po podróży?

Mi dzisiaj udało się w końcu kupić wygodne spodnie do noszenia w domu, które nie piją w brzuch, sukces! Wbrew pozorom to wcale nie takie łatwe. :no: Po południu musiałam się zdrzemnąć jakoś tak mnie muliło.

reklama
Oj dziewczyny już sama nie wiem. Niby zmęczona bo widać a spać nie chce, chodzi za nami, sieje po domu zniszczenie ;) na przemian z placzem.. tu na rączki, tu daj coś tam i tak w kolko.. ciekawe o której padnie.
No to najgorsza faza, tak zmęczona, że spać nie może i dogodzić nie można.
Strasznie nie lubiłam jak moja bratanica miała takie nastroje. Może moje mi tego oszczędzi, hahaha marzenia :-D

Patrzcie jak spędziłam dzisiaj czas ;)

Załączniki

• 1444590532648.jpg
    1444590532648.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 58
Choco może ząbki ją męczą? Coś jej musi dokuczać, bo dzieci takie nie są bez powodu ;-)

Bozienko ja muszę coraz bardziej uważać na to co i ile jem, bo zgagę mam czasami koszmarną :-(

Kropeczko jaka śliczna! Ja podziwiam talent, bo do szycia jestem kompletne beztalencie. Super :-)

Bettina uwierz mi,że ja mimo doświadczenia często moich dzieci nie rozumiem i nie jestem w stanie im pomóc ;-)

Magda a daj spokój ja co kolwiek bym nie zjadła zgaga momemtalnie ;-) z synem miałam dokładnie tak samo a z córa zero zgagi

Ehhh ktoś tu coś o dentyście wspominał...... udusze aż mnie ząb zaczął boleć ;-)

reklama
Do góry