reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
jako córka osoby, która też jeździ i odśnieża ulice podpisuję się pod wszystkim co Kropek napisała. U mnie w rejonie to nawet przetargi na odśnieżanie nie ruszyły więc co się dziwić. To urzędnicy są zawsze zaskoczeni a nie drogowcy bo Ci akurat całą zimę od momentu przetargu stoją w gotowości. Ale to nie oni stwierdzają kiedy mają wyjechać na drogę tylko urzędnik daje sygnał.

Moja Mama wysłała mi dzisiaj zdjecie i byłam w szoku gdy zobaczyłam ile śniegu, u mnie narazie nie zapowiadają, ale strasznie zimno juz, 4 stopnie- masakra
Trochę za wczesnie w tym roku tzima

Dziewczyny czy w ciąży bardzo żadka krew to jest normą? Czy może to ma związek z moja dieta? Kurcze jak się tydzień temu pierwszy raz wkulam w palec żeby zbadać krew to na najmocniejszym ukluciu musiałam trochę pracować nad palcem żeby była porządna kropla a i ciemna była ta krew a od kilku dni zauważyłam że jest coraz żądsza :/ teraz jak zbadalam i na najslabszym ukluciu ściśle łam palec to mi siknela ścieżka na pół stołu i ra krew jest raka bardziej jasna :( mam się czym martwić?

Kropeczko w ciąży zwiększa się objętość krwi i stąd taka reakcja. Uwierz,że lepiej jak szybko płynie i jest rzadka niż za.gęsta i problemy z przepływami łożyska ;-) Ja każde zadrapanie i wklucie glukometra tamuje dłużej niż normalnie ;-)

reklama
Do góry