Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kropek no tak wkoncu to szpital jest tylko się nie daj położyć bo mogą Ci powiedzieć ze zbadaja dopiero jak przyjmą na oddział a wtedy im powiedz ze maja Ci dać na piśmie ze Cie nie zbadaja :-)
Kropeczko spokojnie. Na pewno jest ok, a malutka śpi. Zobaczysz ;-) W ciąży rtg jest zakazane. Nikt nie zrobi. Nie powinno się przebywać nawet w pobliżu takich pracowni. Popij czegoś bardzo zimnego i zjedz coś słodkiego, a potem poleż na lewym boku. Odezwie się na pewno.
Mój błąd ze napisałam prześwietlenie nie wiem czemu miałam namysli przebadanie zaraz się poprawilam. Kropek no to serduszko ładnie bije nie denerwuj się zaraz Cię skopie ;-)
Jejku Dziewczyny co się dzieje z moim katarem/zatokami/glowa/nosem/gardlem.. nie mogę przelykac bo mi flegma przeszkadza, głowa boli, zatoki bola.. ehh.. A dziś po deszczu jeszcze lazilam bo zakupy trzeba było zrobić.. oby przeszlo..