Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi też się nic nie chce powinnam się wziąść za robote mam sernik dzisiaj zrobić i posprzątać trzeba popołudniu z kumpelą się umówiłam i też jak pomyśle to mi się nie chce
Cześć dziewczynki.
Kropek śliczne rzeczy tu pokazujesz. A kotki są szczególnie urocze. Moja mama krawcowa a nie wiem czy by takie cudo stworzyła. ;-)
Dobrego i spokojnego dnia wszystkim życzę :-)
Mnie sie dzis nic nie chce.U mnie strasznie zimno :/ chyba jednak wolalam lato.Jak czytalam ze w Pl juz zima to ucieszylam sie ze u mnie tego sniegu nie ma.No to dzis posypalo u mnie.A zimno ze z lozka bym nie wylazila.Musze wyciagnac moje super grubasne skarpety.
Jadzka sernik mniammmmm karpatki tez bym z checia zjadla
Aschlee u mnie szwagierka się upomina a że będzie okazja to zrobie tylko zobaczymy czy wyjdzie hehe robie go kilka dobrych lat i zawsze wychodzi ale jabłecznik też wychodził i była kicha
U nas kolejny słoneczny dzień i kolejny tak samo zabiegany. Jeszcze tydzień i dzieci mają tygodniowe ferie. Juz odliczam czas. Planuje w ferie porobić porządki z wszystkimi ciuchami i dzieci,i siebie i na strychu ;-)
Kropeczko widzę, że szalejesz! Super. Podziwiam tempo w jakim szyjesz :-)
Jadziu mi w ciąży wypieki wychodzą tak samo jak zawsze. Ale wiadomo, że i normalnie się zdarza że coś tam nie wyjdzie :-)
Bozienko mówisz, że bluzki się kurczą? Tez mi się to ostatnio przydarzyło...dziwne nie?
Ja dzis bylam na oddaniu krwi i siuski zostawilam. Mam nadzieje ze beda dobre wyniki.
Dzis mialam robic kebaba ale w koncu chyba zrobie gyros
Maz usypial mala az sam usnal troche dzis ogarniemy domek jak nie zacznie padac pojdziemy na spacer a pozniej choruje pod kocykiem