reklama

Lutowe mamy 2016

Nowa ja raczej też u chłopaków chusteczki od początku używałam ale u dziołchy jakoś tak mi się wydajen chusteczki będe miała też.

Kropeczku zdrowiej

Bozienko współczuje Ci bardzo trudny czas trzymaj się wiem że to łatwo mówić ale wierze że w końcu będzie dobrze

reklama
Bozienka współczuje [emoji17] ale żeby o oszustwo posądzać?? Zwariowali już do reszty. ja mam nadzieje ze za tydzień dostanę kasę bo już na ostatnich złotówkach lecę a teraz to ZUS ma mi wypłacać. Aż się boje co to będzie....

Temat odnośnie wody czy chusteczek faktycznie był ale sama zapomniałam co która pisała [emoji1] z ta pamięcią u mnie kiepsko [emoji17]

Kropek dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]

Mnie dzisiaj coś zaczęło brać [emoji17] w skrócie gardło, katar, głowa ale to chyba z lekkiej gorączki [emoji17] oby szybko przeszło[emoji17]

Ok, jestem i nie wierze w to co czytam.
Bozienka naprawde wspolczuje i mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni i mimo wszystko jakos na plus w koncu sie ta sprawa zamknie.
Wiem ze nam latwo to wszystko pisac ale madra jestes kobieta i wiesz ze jak najmniej nerwow dla dzidziusia.. tulimy mocno :)

Bozienko wspolczuje, najgorzej, ze polowa ciąży w takich nerwach zleci.
Ja bede uzywac wodnych chusteczek (water wipes)-w skladzie woda I ekstrakt z pestek grapefruita. Mysle, ze idealny kompromis-wygoda jak z chusteczkami, a bez chemii.
Carolajna ja tez nie wiem jak chlopca ogarne (jesli bedzie chlopiec), zeby tak dolaczyli instrukcje obslugi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry