reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nie straszcie z tą pielęgnacją dziewczynek :szok:

Bozienka współczuję tego zamieszania z zusem, tyle czekać i jeszcze co chwila się tłumaczyć aby w końcu otrzymać pieniądze, które Ci się należą, koszmar. Aż sama się boję co będzie u mnie. Od dzisiaj mam już 3 zwolnienie. Ciekawe kiedy dostanę pieniądze za drugie bo póki to cisza z ich strony :eek:

Bozienko, strasznego masz pecha z tym zusem :( Dobrze, że chociaż nie jesteś z tym sama, tylko pracodawca formalności ma na głowie. Mocno przytulam, bo chyba najgorsza jest bezsilność w starciu z takim molochem.

Kropku - o to to! Mężczyzna nie choruje, on walczy o życie - dokładnie tak jest i niech mi ktoś udowodni, że jest inaczej :)

Carolajna - jak Ci współczuję boleści, tak uchichralam się nieziemsko czytając o ganku ściągające Ci gacie :D Od razu wyobraziłam sobie mojego w takiej sytuacji :)))

Ja się dziś obudziłam z bólem gardła, młody kaszle, a w robocie roboty huk, a weny jak na lekarstwo :/ Nie lubię... Wczoraj zauważyłam, że już mi się pojawiają kropelki stary na sutkach o_0 Trochę wcześnie jak na mój gust. Lecę usypiać młodego, może jeszcze uda mi się wrócić ;)

Ja dopiero siadłam :confused2:

Jutro wizyta i ciężka rozmowa z lekarzami, więc nie skromnie poproszę o kciuki :sorry:

Odnośnie obsługi dzieci różnej płci, to z dziewczynkami jak dla mnie jest zdecydowanie łatwiej :-p Przy chłopcu poczatkowo brakowało mi 3 ręki, a i dziś jest dużo trudniej niż z moimi córkami :-)

Do pupy używam tylko chusteczek. Tych samych od 6 lat, czyli z Lidla. Próbowałam wielu, ale te zawsze wygrywają :-)

reklama
Do góry