Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsze,że już wiem 
Ja o ciąży najchętniej nie powiedziałabym nikomu do samego końca. Po tym, jak ostatnio musiałam każdemu tłumaczyć, co się stało, wolałabym zachować to tylko dla siebie. Wiadomo...tak się nie da, ale dopóki mogę, będę milczeć. Wie tylko moja mama , mąż i przyjaciółka. Nawet dzieci nie wiedzą....nie mam pojęcia jeszcze co z tym zrobię 
Powodzenia z całego serca Ci życzę i samych dobrych wieści :-)
:-) Jedz na zdrowie jak tylko możesz
I dziękuję za dobre słówko 
Jeju, ale budujesz napięcie
Przykro mi,że jeden z maluszków nie dał rady, a za drugiego ze wszystkich sił trzymam kciuki
Niech rośnie zdrowo!!! :-)
Będzie dobrze, zobaczysz! Ja oczywiście trzymam kciuki 

Mam nadzieję,że jednak udało Ci się odpocząć 

Chwili wytchnienia Ci życzę, bo widzę,że zaganiana jesteś 
Masz pomoc w domu? Chłopaki dają radę bez nadwyrężania Ciebie? Ja kochana za tydzień zadzwonię do położnej ( u nas to pierwszy krok). Ona mnie przekieruje na szpital, bo ja mam zawsze cały tabun lekarzy. Raz,że jestem diabetyk, dwa,że w poprzedniej ciąży miałam cholestazę i nie wiele brakło do stanu przedrzucawkowego (podejrzewali też syndrom HELLPa), a trzy ze względu na stratę prowadzić mnie będą dwa szpitale. Moje dzieci wakacje zaczynają dopiero za miesiąc i tak zwlekam, bo wiem, że jak się zacznie, to nie wyrobię, a jakoś muszę 
Magda wszystko na spokojnie, najważniejsze że czujesz się dobrze:-)

No i nie ukrywam, że dzięki temu co było doskonale rozumiem Wasze obawy, co też jest dla mnie ważne :-)