reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam się I ja po kolejnej nocy z zgaga :-( specjalnie nic nie jadłam na noc położyłam się wyżej to i tak musiała mnie męczyć :-( . Dziewczyny proszę o kciuki szefowa idzie dzisiaj do zusu złożyc zeznania i resztę papierów i mam nadzieje ze to juz będzie koniec

reklama
Bozienka trzymam kciuki:) ja od rana na nogach byłam na badaniach :( teeaz się najadlam mega i mam ochotę się położyć spowrotem bo mnie scina;) słabo spałam w nocy co moment się budziłam :/

Eeeee do 10 kupa czasu ;-) zdążysz się przespać ;-) po ciężkiej kolejnej nocy ;-) tez bym poszła ale stresior mi nie pozwala ;-) dość ze zus t9 jeszcze mąż poszedł na egzaminy jeżeli je zaliczy to będzie miał zapewniona prace w wojsku a co najważniejsze to będzie stała praca :-) wiec kciuki zaciskam nawet stopami ;-)

Ja też się witam

Noc tragedia, katar gigant, obie prawie nie spałyśmy
Dzisiaj za to lenimy się totalnie, własnie zjadłyśmy śniadanie, i odpoczywamy

reklama
witam sie i Ja .widze ze mam troche postow do nadrobienia bo wczoraj mi net uciekl i dopiero dzis go wlaczyli.

Bozenko trzymam kciuki za zus i meza:-)

tez w nocy zle spalam obudzilam sie ok2 na plecach z calymnapietym brzuchem.po zmianie pozycji ustapilo to chyba skurcz Braxona?

Do góry