reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek ja tez przy staniu ichodzeniumam twardybrzuch i napiety tochyba normalne . daj znacco lekarz ci powiedzial.

Caro ja mam podobnie -nic nierozumie . dam mu czas bo go kocham,a sytuacja jest dla nieg teznowa ,przezywa przyjsciedziecka po swojemu.Poczem i zobacze jak to bedzie bez zbednych stresow:-)

Jedna dobra wiadomość jedna zła i jedna nie wiadoma ;-) od której tu zacząć hihihi ;-) a więc dobra to taka ze mąż zdał egzamin :-D wręcz idealnie :-) zła to taka ze mi mandat z fotoradaru przyszedł :-( jeszcse nigdy w życiu mandatu nie dostałam ;-) przekroczyłam prędkość o 20 km ehhh
A niewiadoma dotyczy dalej zusu szefowa była pani wszystko zapisała teraz musi to przepisać komputerowo i uwaga wysłać 3 pokoje dalej wrrrrr a ja nadal mam sobie czekać na ich decyzje no idzie się pochlastac ;-)

bozenko wierze ze z zusem bedzie ok:-)
a z mandatem no musi byc ten 1 raz:rofl2:

pytanie co do ubranek mam..w jakim rozmiarze kupujecie dla noworodka tylko 56? bo ja nie wiemwzielabym wiekrzosc 62 bo zaraz wyrosnie

Bozienka :(( współczuję
Gratki dla męża.

Ja byłam obejrzeć mieszkanie. Ładne, czyste, blisko szkoły naszej. Jutro podpisujemy umowę.
Muszę zorganizować przeprowadzkę :mad:

Carolajna kurcze strasznie mi przykro ze tak sie uklada miedzy Wami.Oby jak najszybciej sie poprawilo :/

NowaNatka mnie tez dzis boli i kregoslup i spojenie.Najgorzej jest przy wstawaniu i siedzeniu.Przy lezeniu jest lepiej

Bozienka gratki dla meza :tak:

reklama
Do góry