• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madziolina Doktor mówił żebym przyszła tak 20 lipiec ale że planujemy urlop, zatem pójdę tak po 10 lipca. Powinno być widać :)!
Ale za kilka dni zrobię też test. Po prostu czekam i sobie tu z Wami gadam :) tymczasem na doczepkę :)

Muffy kochana, w takiej sytuacji to wiadomo...U nas w ciążach wysokiego ryzyka też od początku sprawdzają wszystko, ale wiesz...tak normalnie mi chodzi. Taki 8-9 tydzień właśnie dla mnie byłby idealny. Wtedy już wóz,albo przewóz, a tak to te nerwy i stres okropny :sorry:

Mama
dziękuję,że chciało Ci się przeczytać moją historię. Kaya jest dla mnie tak samo ważna, jak pozostała trójka i ilekroć ktoś posyła nam dobre słówko, czuję ogromne wzruszenie :* A to co piszesz o forach, to prawda absolutna. Ja poznałam na nich cudowne osoby, które są bliższe memu sercu niż nie jedna osoba z rodziny. I tyle wsparcia co dostałam w trudnych chwilach, to opisać się nie da :happy: Ja czuję w kościach, że do końca zostaniesz z nami. Z całego serca Ci tego życzę :tak:

Choco ja miałam obawy przed każdym kolejnym maluchem, ale to wszystko zawsze jakoś samo się układało. Sporo nas tu już z dzieciaczkami...fajnie :-)

reklama
Witam się i ja nieśmiało...wczoraj pozytywny test, dziś beta pozytywna....wstępny termin na 5 marzec, ale zapewne urodzę przed czasem - jak z synkiem....poczytam Was, może zrobi sie mi raźniej - marcóweczek jeszcze nie ma :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry