• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Mama - fajny plan :-) ja chcę znać płeć z bardzo prozaicznego powodu - kilkoro znajomych ma lub będzie mieć maluszki i nie wiem jakie rzeczy oddać a jakie zostawiać ;-) a tak poza tym to w sumie teraz naprawdę nie mam żadnych preferencji (ani przeczuć).

Panna migotka - jakie miłe informacje na wieczór :-) w takim odpoczywaj jak będziesz mieć ochotę.

Solla - współczuję problemów zdrowotnych, ale tak jak piszesz, najważniejsze że okruszek prawidłowo się rozwija.

Panna Myszka - witamy :-) zawsze możesz zostać jak Ci się u nas spodoba ;-)

reklama
Heeejj,
Dziękuję za tak miłe przyjęcie :tak:
Chciałam zrobić suwaczek, ale napis "jesteś w 3 tygodniu i 3 dniu ciąży" mnie zniechęcił :-D:-D do terminu @ jeszcze 3 dni, lekarz kazał brać luteinę, więc biorę, niedobrze mi od niej że heeej....:crazy:

Dziewczyny można dołaczyć? Dwie kreski już parę dni temu zobaczone, pierwsza wizyta za mną / nami... termin porodu będzie wyznaczany na nastepnej wizycie, ale koniec lutego, pierwsze dni marca!

reklama
u nas wreszcie słońce! deszczu i zimna mam dość.. od kilku dni chodzę w kurtce tak mi zimno! co dla mnie jest to dziwne, bo ja zawsze z tych ciepłolubnych... i nawet w zimie potrafię w pracy chłodzić sie klimą bo mi wiecznie gorąco! ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry