reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienko dziękuję :-)

Liczę, że usg wyjdzie dobrze i wypuszcza mnie szybko stamtąd. Zwłaszcza, że idę z Niką bo ona ma na 10.20 dermatologa i nie ma.takiej opcji,żebyśmy się spóźniły. Na szczęście pediatra piętro wyżej,więc poniekąd to.usg dziś rano mi było na rękę. ;-)

Hej. Ja się melduje jakby ledwo żywa.
W nocy miałam atak bólu jak w 1 ciąży. Do tej pory byłam święcie przekonana, że to jelita ale wczoraj nie miałam problemu z wyprożnieniem.
Ból był nieziemski i aż mi słabo na myśl, że się właśnie zaczęło. W Hiszpanii nikt nie był w stanie powiedzieć co mi jest... a ja mdlałam z bólu ; ( :(
Mąż zabrania gdziekolwiek iść, zostaje w domu :(

Witam po śniadaniu chociaż bym do łóżka wruciła ale nie moge bo kuzynka też w ciąży ma ok 10 przyjechać musze ogarnąć mieszkanie.

Magda kciuki zaciśnięte za Was z całych sił

Carolajna no trudny tema z tą dziewczyną ale jakoś delikatnie może się uda

reklama
Cześć Dziewczyny

Magda mocno trzymam kciuki by wszystko było ok, moja mała też ostatnio bardziej spokojna jest, wiem że z Wami też wszystko będzie ok

Caro leż i myśl pozytywnie, a jak się boisz to idź na IP, lepiej chodzić tam 100 razy za dużo, niż o jeden raz za mało

Ja muszę też w domu ogarnąć, wczoraj leżałam plackiem nie robiłam kompletnie nic, ale za to dzisiaj czuję się lepiej i mam siły więc trzeba troszkę sprzątnąć i poprać

Ostatnio wszystkim nam coś dolega, mnie po wtorkowym chodzeniu wczoraj też kłuło podbrzusze i ledwo chodziłam, wiem że musze po prostu zwolnić, bo w pierwszej ciąży mogłam latac ile chciałam, nie bolało mnie nic, tak teraz organizm się buntuje

Do góry