reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Noo właśnie
. .
Skoro wszystko inne jest ok to trzeba unikać przebywania w domu jak ona przychodzi. Teraz będzie ciężko. ..Ale o macaniu brzucha jej powiem bo nie wytrzymam.

Co do głaskania brzucha to masz rację i śmiało możesz jej zwrócić uwagę niestety ludzie upośledzeni mają swoje dziwne zachowania które ze tak powiem normalne mu człowiekowi może się nie spodobać . A co do wyciagania rzeczy ze śmieci jak ma trudna sytuacje to się jej nie dziwie ale warto z nią pogadać ze tak nie wolno ze lepiej poprosić a takie jedzenie jak masz któremu kończy się data to lepiej samej spakuj i jej poprostu daj dziewczynie może być głupio

Bozienka tak zaczęłam robić, po prostu wyciągam z lodówki i zostawiam jej. Ale wczoraj wywaliłam opakowanie po mydle bo dolała wody (są w szafie nowe i uzupełniacze! !!) A ona co? Wyciągnęła to i znowu postawiła do użycia. ...

W pracy u nas też czasem sprząta tak generalnie i ostatnio pytała dziewczynę ze zmywaka czy ta zabiera resztki po ludziach. .. :what:

No cóż, będę sobie jakoś radzić.

Może dziewczyna jest nauczona ze jedzenia się nie marnuje i każdy okruszek trzeba zjeść tylko troszkę przesądza zabierając jedzenie po obcych osobach. SprobUJ z nią porozmawiać i wytłumaczyć.

A co do zgagi to miałam kilka dni spokoju

Choco mąż będzie musiał odbierać dzieci ze szkoły. Mam też przyjaciółkę, która jak trzeba, to będzie mogła mi je zawozić rano. Mam jeszcze tylko 2 ważne wizyty dzieci u specjalistów i wreszcie odsapnę. Nie mam wyjścia. Musimy to zorganizować.

Kurcze nie mogę Was nadrobić, bo ciągle coś.....

Demolko cieszę się,że u Ciebie wszystko ok. Oszczędzaj się i odpoczywaj ile możesz :-)

Carolajna myślę,że trzeba z tą panią porozmawiać. Jak dobrze to rozegrasz, to powinna zrozumieć. Osobiście bym się nie zmuszała do godzenia się na coś, co mi się nie podoba ;-)

Jadziu cholerka. Ucho to katorga. Oby jednak nie było to nic na dłuższą metę :tak:

Bozienko odnośnie ruchliwości Theo, to powiedzą więcej jutro, bo przyczyn może być dużo, ale wszystkie do sprawdzenia na usg. :sorry:

reklama
Do góry