reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienko kurde to teraz bede mowic zeby i mi sprawdzal na kazdej wizycie.

Dobrze ze juz teraz z tygodnia na tydzien jest bezpieczniej.Obysmy dotrwaly jak najdluzej :tak:

Demolka całkiem przyjemnie. Wrzuciłem próbkę na grupę FB, fotki będą za jakiś czas :)
Ja znowu spałam, jestem nie do życia.
Co do szyjki raczej nie ma objawów dlatego mój zawsze bada na fotelu i usg dopochwowo.

Wróciłam do domu dopiero. Fakt,że byłam jeszcze w aptece i w sklepie, ale zeszło strasznie.

Ogólnie nie jest źle poza tym,że Theo na usg był tak ułożony,że babka nie mogła ani jego w żaden sposób pomierzyć, ani ocenić łożyska. Jutro mam tam wrócić o 8.30 rano. Problem w tym,że z pomiaru wysokości dna macicy wychodzi 32tc :-( Boję się, bo ten sam motyw był z Kają. Jeśli na usg wyjdzie coś nie tak, to zostaję w szpitalu....Te twardnienia to niestety delikatne skurcze. Na szczęście szyjka długa i wszystko pozamykane. Mam absolutny nakaz zmniejszenia swojej aktywności. Jutro na usg ocena szyjki, łożyska i oczywiście przepływy (poza pomiarami). Z jednej strony ulga, z drugiej zaczynam się martwić jeszcze bardziej :sad:

Magda będzie dobrze. Zobaczysz!
Gdzie masz dno macicy obecnie?
Trzymam mocno kciuki!

No i odpoczywamy razem!
Ja jutro tylko na terapię z mężem, zakupy i do domu.

reklama
Do góry