• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Bozeinka, ja też mam takich porąbanych teściów, szkoda słów. Moi się prędko nie dowiedzą. Przy pierwszym dziecku zrobili taką minę jakby im kot nasr*ł do talerza...

reklama
Milenia hahah mi też wydało a zwłaszcza na wieczór braciak tez coś podejrzewa bo nie chce piwka się napić a piwko to ja uwielbiałam a zwłaszcza w tak gorące dni. No właśnie jak tylko mąż mi powiedział ze tak kropeczka nazwali to asz wemnie zagotowalo powinni się cieszyć to ich pierwszy wnuk/wnuczka ehhhh ciekawe czy na ślub przyjdą bo problemy robią ze zaszybko ze jak my sobie to wyobrażamy itd itp

Czesc. To i ja dolacze. Termin wyliczylismy na 4 luty. Mam już dwuch rozwabiakow 7 latka i poltora roku. Zagladalam już od 2 tygodni. I czekalam aż ktoś zacznie. A dziś miła niespodzianka a kilkanaście stron.Milego dnia dziewczyny.

Nie potrafią ogarnąć, że syn jest już dorosły i ma prawo do swojego życia i na pewno da sobie radę. Weźcie to na przeczekanie, bo trochę czasu minie zanim się opanują. Teściówkowie ehh

Bozenka trzeba sobie odpuszczac. Nie zawsze trzeba zyc z tesciami. Czlowiek dorosly sam decyduje co robi. Jak tego nie zaakceptuja to się odetniecie. Teraz inne czasy trZeba być trochę samolubem i myslec o swoim spokoju.
Madziolina :)

reklama
Landrynka właśnie tak robie jeszcze jakiś czas temu próbowałam z nimi rozmawiać jakoś to ogarnąć żeby było dobrze ale teraz mam to gdzieś nie będę żyła z nimi tylko z ich synem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry