Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej! ale Wam tych wizyt zazdroszczę! Mnie w krzyzu nie boli, czasami mnie ćmi podbrzusze jak na okres. A tak to zero objawów oprócz tego,że padam spać o dziwnych porach, np 10 rano na 3,5h, albo o 18 czy wczoraj o 20:30. Dziecko ma wiecej sily niz ja Ale brak innych objawów mnie stresuje, chociaż w poprzedniej też miałam mało objawów a po porodzie wyglądalam szczupło odrazu i zero brzucha.
Bozienka 24 a ile Ci wyszła ta beta i w jakim dniu cyklu. No mi w sumie podobnie jak w poprzedniej ciazy biorąc pod uwage obsuniecie owulki, ale stres jest i nie wiem czy nie zrobie jak Ty i oleje tą betę.
Jak w pt na wizycie bedzie ok to jak ktos sie uprze i bedzie dopytywal to moze powiem, a tak chciala bym zaczekac do 12tyg. Jedziemy w lipcu nad morze z mama moja, tesciowa, moim dziadkiem, meza babcia wiec tam im powiemy a to bedzie ok 11tyg
I mi przelozyli wizytę na jutro :-( w ostatniej chwili jak ja tego nie lunie.
Ati w dzień spodziewanej miesiączki robiłam i 1155 wyszla . Umnie wie siostra bo przy niej test robiłam mama córka druga siostra i dzieci mojej siostry + teściowie ale oni robią z tego problem :-( nawet maleństwo tak nazwali
Ja na razie nie mówię rodzicom, ale mama coś czuje Nie chcę kawy, wina... itd itp. Może po dzisiejszej wizycie się pochwalę, bo ciężko będzie mi to ukryć. No i mój brzuchol jest taaaaki spuchnięty wielki.