reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Dzięki Aschlee, & się przydadzą :)

Madziolinka, a Ty może trochę odpocznij, wiem, że przy synku nie łatwo, ale takie wyleżenie bólu pomaga, wiem po sobie :)

reklama
U mnie poród od tych bóli się zaczął i teraz przy tym bólu brzucha skojarzyłam, że to w krzyżu to też jakieś skurcze. jednak po duphastonie i odpoczynku przeszło.
Proponuję trochę odpocząć :)

Milenia na którą masz ?? Ja to zmykam na badania zrobie i pójdę ogarnąć się ;-) i do 15 będę w stresie .... madziolina kręgosłup tez mnie boli wczoraj wysiąść z auta nie mogłam ale to chyba bardziej przez pracę . I wczoraj znowu mnie tak zakulo 2 razy w szyjce :-( mam nadzieje ze to nic złego i to tylko blizna mnie boli (1 marca miałam nadrzerke usuwana)

Bozienka, jadę na 16.30, więc jesteś pierwsza :) Ty się nie stresuj na zapas ! ! ! :) Mnie tez co chwilę coś gdzieś zakłuje, czuję się jak inwalida. A jak wczoraj gwałtownie wstałam do palącego się naleśnika uuuuhuhu aż gwiazdki przed oczami zobaczyłam z bólu.
Trzeba zmienić tryb na "WOLNY" :)

reklama
Do góry