reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Tak Was poczytałam, bidulki i się rroche przestraszylam. Ja mam planowane cc na 5 lutego i mam nadzieje, ze nic sie nie bedzie wczesniej dzialo, bo chce miec to cc a nie rodzic sn :szok:

reklama
Ola a to cc rozumiem takie fajne? Nie jesz 2 dni, cewnik, golenie, cięcie, puszczanie znieczulenia, wstawanie, przeorane powłoki brzuszne?

Nie rodziłam ani tak, ani tak więc nie wiem. Ale jak czytałam jak Wy się męczycie i popatrzyłam na rodzące dziewczyny jak lezalam w szpitalu to mi sie odechcialo, akurat mialam takie szczescie, ze lepiej finkcjonowaly kobiety po cc.

Ja rodziłam sn bez znieczulenia. Teraz 2 akcje porodowe, 2 indukcje porodu i jutro 3 i wciąż mam nadzieję, że urodze sn a nie zrobią cc ; ((

Kamisia już wiem czemu moja tak szalała, znowu sie na drugi bok obróciła a stawiałam ze już nie da rady bo za mało miejsca ma a tu ciągle mnie zaskakuje:))

Carola t moze rzeczywiście po przebiciu coś ruszy tylko słyszałam że to dość bolesne, mam nadzieję że nie za bardzo, Jak widać Danielek ma swój czas a nie będą Go ponaglać hehe

cc to zawsze operacja i trzeba się liczyć z konsekwencjami, jak by nie patrzeć to kilka warstw muszą przeciąć i zszyć.

Czytałam właśnie o tej herbacie z liści malin że to właśnie bardziej ma usprawnić poród a nie przyspieszyć. No ciekawe czy rzeczywiście coś o daje.

Demolka przebiajają podczas skurczu. Nie powinnam nawet poczuć.
Tak samo nasłuchałam się na temat bólu podczas masażu szyjki a to owszem nieprzyjemne ale nie bolesne.

siemanko. ja dzis wisielczy nastroj mam .dalej przeziebienie mnie trzyma dzis wezme w abl wit C zeby choc troche przeszlo do porodu . chodze juzjak wielka bomba .CHCE JUZ URODZIC;))!

Caro trymam kciuki juto za Ciebie oby poszlo juz ! ;)Caro mowisz o goleniu ,cos slyszalam ze piguly tez gola kurcze troche to krepujace .
Olu lekarz mowil ze najlepiej rodzic sn bo cc wiecej jest komplikacji i kobiety ogolnie gorzej to znosza .

reklama
Nowa nie ma obowiązku golenia jak nie chcesz przy porodzie sn. Takie Twoje prawo. Ja sama się gole ale to dla siebie. Przy cc golą łono

Do góry