• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2016

Demolka, moj za to jak je butle to az dyszy. Jak spi oddycha normalnie za to pierdzi jak stary chlop hehehe i beka nieraz tez ;)

Pozdrawiamy z bujaczka xD

Bez foty bo plik nuby za duzy....:/

reklama
Mój aż warczy jak głodny.
Dostaliśmy wczoraj od znajomych specyfik o nazwie Colic Calm. Kolega stosował u swojego dziecka a ma od siostry ze Stanów... wiecie co? To jakiś cud natury...! Podaję się go tylko w czasie kolki i działa po kilku chwilach. I homeopatyczny ;)) :)

Któraś z Was ostatnio pisała o nawilżenia powietrza w mieszkaniu, jak to skutecznie zrobić? Ja powiesilam mokra pieluche tetrowa na grzejnik, to wystarczy? A druga sprawa to w jaki sposob udaje Wam sie wpuscic krople soli do noska malucha? Bo ja jak tylko zblizam sie z ta sola do noska to jest placz i nie mam mozliwosci zeby mu cokolwiek zrobic :/

Carolajna ale jak mu wpuszcze przez sen to moge go normalnie zostawic nadal spicaego na plecach? bo czytalam ze po wpuszczeniu do noska wody/soli trzeba odwrocic malucha na brzuszek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry