reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja starszej nie izolowałam po szczepieniu bo dobrze je znosiła poza tym nikt mi nie mówił żeby dziecko trzymać w domu. Teraz właśnie takie wieści do mnie dotarły (nie od lekarza) i też się zastanawiam bo w poniedziałek mamy pneumo a pogoda ma być piękna. Jak pójdziemy to zapytam lekarza.

reklama
właśnie się zastanawiam, bo wybieramy się jutro na imprezę urodzinową, na której będzie kilka maluchów 2-3 letnich i się zastanawiam czy to rozsądne...

Nie wyobrazam sobie, ze mozna przez noc przygniesc dziecko. Ja zasypiam obok Maluszyska i budze sie dokladnie w takiej samej pozycji jak usnelam... a jak mala spi z nami w lozku, to kladziemy ja na wysokosci naszych glow, zeby jej przypadkiem koldra nie nakryc. I gra.

gdzie ten sab simplex mozna znalezc? jest w ogolnie dostepny w aptekach?

czy po szczepieniach na wzw i 5w1 trzeba dziecko trzymac "na odludziu"?
Ja miałam małego w domu bo widziałam, że jest nie tegos, wolałam go nie narażać.
Sabsimplex nie jest dostępny ogólnie w PL. Ja zamawiam z Austrii

My po szczepieniu byliśmy jeden dzień w domu bez wychodzenia ale to m.in. dlatego, że Hania została pierwszy raz z babcią na 3 godziny. Potem już normalnie spacerowałyśmy po osiedlu. Kilka dni później TŻ się rozchorował więc i tak była narażona bezpośrednio na wirusy :baffled:

no szczepienie miałyśmy dzisiaj... Mała na razie zachowuje się całkowicie normalnie, więc chyba pójdziemy na tą imprezkę.

jezu, współczuję z tymi kolkami. ja bym się nerwowo wykończyła..

Dziewczyny w sprawie sab spytajcie tych z forum które mieszkała w niemczech! Może pomogą! Kurcze ja nie mam jak wyskoczyć. Ja wczoraj miałam pneumo Ogólnie skończyło się na czopku przeciwbólowym u małej:(

Ostatnia edycja:
reklama
U nas po marudnym dniu.....Mega uśmiechy z rana. Od polnocy spal z nami. To mial powod do usmiechow;)

Milego dnia! Dzis pogoda spacerowa!

Do góry