• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Dziękuję Bozienko :* Powiem Ci,że mi jest po prostu przykro. Tak jakby los się uwzial na moją rodzinę,bo wiecznie chorujemy. Całe zeszłe wakacje mieliśmy te zaraze co nam Kaje zabrała,a teraz znowu od miesiąca chorzy wszyscy w domu. No płakać mi się chce. Ehh...

reklama
Madzia, dziecko jest jeszcze chronione, nie martw się. Przeziębienie szybko zniknie. A te bóle, może źle spałaś? Może się przeciążyłaś? Ty wiecznie na najwyższych obrotach.... Odpocznij trochę:tak:

Milenia no może...próbuje się pocieszać. Tylko po tym,co przeszłam rok temu jakoś mi ciężko to idzie...dziękuję za dobre słówko kochana :*

Obie listy dziewczyny zaktualizuje późnej przy kompie.

Oj Bozienko jak odpoczywam. Mąż w pracy dzieci w szkole. Za godzinę synka musze do szkoły zaprowadzić. W międzyczasie idę oddać krew na progesteron. W środę będzie wynik i w czwartek do położnej zadzwonię. Pewnie umówi mnie na przyszły tydzień.

Bozienko to się tak nie da. Zaprowadze jego,to jadę na to badanie. Wracam pod szkołę i zasuwam z dziećmi do domu. Potem obiad o lekcje. Kolacja,kapanie i wreszcie spokój. Mi nie ma kto pomoc. Jak będzie bardzo źle to pójdę do rodzinnego,ale też kiepsko z czasem. Wiem,że marudze :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry