• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam sie z rana :)
Cos u nas dzis sie szaro zrobilo na dworku, mam nadzieje ze tylko chwilowo i jeszcze dzien nie jest na straconej pozycji :)

Dzis ide na wizyte na nfz tak praktycznie pro forma, po wyniki badan :)

A stamtad juz blisko do sklepow z lozkami ;) jak obiecalam wczoraj tak zrobie ;)

Kropku jak tam sie czujecie?

cześć dziewczynki :)

u nas dziś pochmurnie aż sie z łóżka wstać nie chciało :(

noc cała przespana boleści ustały nastał poniedziałek i juz czuje się bezpieczniej bo w razie czego zawsze mogę do mojej lekarki podjechać :)

powiem tylko w skrócie ze miałam z rana bardzo nieprzyjemna przygodę wczoraj na obiad dużo buraków zjadłam i dziś rano jak sikalam i zobaczyłam zabarwiony mocz na bordowo to aż mi serce na moment stanęło oczywiście sekunda i juz wiedziałam o co chodzi ale ten moment kiedy to zobaczyłam to tysiąc myśli mi się przewinęło przez głowę ... aż się poryczalam jak się uspokoiłam...

mam nadzieje ze wam tydzień spokojniej się zaczął :)
miłego dnia dla wszystkich :)

Dziewczyny juz mamy mam dwa pytania:)

Kupilam na komary Ziaje antybzz i dopiero w domu zauwazylam ze jest od 12 miesiaca zycia a moja corcia dopiero skonczyla 10. I co byscie zrobily na moim miejscu? Zamienily na cos innego czy zostawily i uzywaly?

I druga sprawa, jakie polecacie butki do pierwszych kroczkow?

Choco ja bym posmarowala tez tak mialam nie raz.
Kropek heh umnie tydzień zaczął się ospa u córki wczoraj miała 4 pryszczyki a dzisiaj jak muchomorek wygląda . Właśnie się zbieram do lekarza .

reklama
Witam się poniedziałkowo :)

Odliczam już dni do zwolnienia, jeszcze 8 dni mi zostało :)

Naoglądałam się ostatnio ekstremalnych porodów w tv i się przestraszyłam... Czy można się jeszcze wycofać? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry