• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Super bo troche sie tym przejmowalam a ona przeciez biedna nie to rozumie i to nie jej wina :)

A pochwalę się ze dziś sama wstała z siadu i sama stała dłuższą chwilę :) czekamy kiedy tak że stania właśnie sama pójdzie ;)

reklama
No właśnie kropek!!!!!
Dziewczyny a czy wy też już odczuwacie twardnienie pod pepkiem ?? Jakieś cm od pępka mam takie twarde możliwe żeby się już tak wszystko rozroslo ??

Choco tylko patrzeć jak córeczka wyruszy :-) Moja Nika stała tak do pierwszych urodzin. Zaczęła chodzić w filmowym stylu. Do dnia urodzin pilnowała kanapy. No nawet kroku przy niej nie zrobiła, tylko stała. W dniu roczku ruszyła...hahaha...a ja myślałam,że tak się nie zdarza, bo starsza miała inny schemat nauki chodu :happy: Brawa dla Twojej córeńki! :tak:

Bozienko
z tymi zaparciami to jest masakra. Miałam w pierwszej i tej ostatniej ciąży. Może jakieś siemię lniane pij co rano na ochronę jelit? :sorry:

Kropek ja też czekam na wieści :sorry:

Magda a fujjjjjjjjjj jak bym tylko zobaczyła siemie to bym w kibelku wyladowala ;-) ja nie miałam ani w jednej ani w drugiej dopiero w tej ale to już przechodzi siebie dosłownie ;-)

reklama
hej dziewczyny zasnęłam ;) wlasnie sie obudzilam bo budzik na luteinkę zadzwonił na razie ustało :) może dobrze ze nie szalałam juz w szpitalu bo bym się jeszcze bardziej nakręcala. oby nie powróciło jak coś to jutro pójdę kontrolnie a jak nie to w sobotę mam wizyte to mojej lekarce o tym wspomnę :) na razie się ciesze ze jest ok i żeby tak zostało :) w każdym razie dziękuję za wsparcie i bozienka24 dzięki za chęć podwózki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry