• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
wreszcie doczytalam że wszystko ok. Półtora godz popracowalam. Co miałam porozwozic zawiozlam teraz czas dosypiac ta godz zaczym towarzystwo wstanie. Sebastian mi pobudka o 3 zrobił na picie.
Pewnie znowu będzie problem ze Spaniem. Do później.

Dwa dni nie zaglądałam, a tu tyle do nadrobienia... :-)
Landrynka - ja też się witam. I też już mam dwójkę, tylko różnice zdecydowanie mniejsze. Podziwiam za pracowitość, ja mam taki kryzys od kilku dni, że ledwo ze zrobieniem obiadu się wyrabiam...
Milenia - dobrze, że wszystko jest ok :-) a głupim gadaniem lekarza się nie przejmuj - wskazania (jeśli dobrze pamiętam), jest od 35 roku. Może sam takie badania prywatnie robi ;-)?
Co do informowania innych - to tylko mój mąż na razie wie. Z innymi mi się nie spieszy, szczególnie że jakiegoś szału radości się nie spodziewam ;-)

Bozienka, to dzisiaj Ty :)

Mi ten dzidziuś chyba nawet mniejszy wyszedł, bo termin ustalony mam na 2 lutego, a z wymiarów wychodzi 28 styczeń.
Ale chyba dopiero wczoraj uwierzyłam, że "coś" z tego będzie ;) Tak ładnie serduszko biło <3

zuzanka, właśnie od 35 rż prenatalne są obowiązkowe, ale żeby mnie tak potraktować... że ja niby stara jestem.. no poszło mi w same pięty.

No i wczoraj powiedziałam córce radosną nowinę :) Najpierw była PRZERAŻONA jak zobaczyła zdjęcie i pokazałam jej plamkę, którą pan doktor znalazł w moim brzuchu a potem już duuuużo radości :) cytuję: "wreszcie będę miała dziecko" i "wiesz mamo jak Cie brzuch będzie bolał to musisz jechać do szpitala i tam będziesz kilka dni" ;) nie wiem skąd ona takie rzeczy wie

Witam :-) powiedzcie mi czy wy też budżecie się w nocky kilka razy na siusiu ?? W nocy 3 razy a rano to myślałam że nie skończę sikac ;-) milenia mam nadzieje ze dzisiaj ni wizyty nie odwolaja bo bym się zezloscila ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry