reklama

Lutowe mamy 2016

Czesc. Za wami to nadarzyc nie mozna. Ahhh. Jaka niewyspana jestem. Normalnie jak nigdy.jak tak dalej pójdzie z tym moim zmeczeniem trzeba będzie opiekunke na więcej godzin. Dziecie starsze w szkole. Mlody kreci mi coś. I trochę cicho więc kombinuje.

Mnie jakoś nie trzymają się zachcianki raczej wcdoraj zrobilo mi się slabo. Aż musialam cole otworzyc.

Bozienka zalatwiaj co trzeba. Im szybciej tym lepiej.
Madziolina napewno uda się naprawic okulary.
Milenia nie przejmuj się wiekiem... Ja sobie tłumacze ze mam 18 od dawna. I jak by mi ktoś kazal badania robic to bym się z tego śmiała ze mnie chce pieknie kierowac a nie ze względu na wiek.

Wypije kawe i biore się do zycia. Zimno jak jesienia. To też nie nastraja do zycia. Buzki

reklama
Madziolina :-) hehe niech cię na dzisiaj przepisza ;-) Landrynka no właśnie zalatwiam juz mam dość biegania załatwiania jeszcze teraz się będę pewnie wyklucac z tym moim byłym o zmianę nazwiska syna bo naszczęście do córki nie ma nic bo podałam ojciec NN z racji tej ze mnie zostawił w 5 miesiącu ciąży i przez niego urodziłam 2 miesiące wcześniej .

Bozienka chcialam na dzis ale miejsc nie bylo hihi
Okulary naprawione, ale powiedziala, ze tak powykrecanych to dawno nie widziala, no w koncu godzine majstrowal...
Bozienka, a na ktora dzis wizyta?

Madziolina na 15:40 ale postaram się iść wcześniej bo o 17:00 mam obstawe medyczna i musze na niej być . Dam znać zaraz jak wyjdę od lekarza ;-) nie będę was trzymać w niepewności hihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry