Jenot jeden lekarz nam sugerowal, ze moze to byc skaza bialkowa. Na jakis czas odstawilam produkty zawierające białko, jednak na jego buzka nadal byla szorstka i mial krostki. A Twoja mala tylko buzke miala taka chropowata? czy na calym ciele? Poki co, bede mu smarowac tym kremem, jesli nic nie da to wspomne o skazie naszej lekarce na szczepieniu. Dziekuje za sugestie
Magmich dokladnie ten sam problem dzis mialam! Bardzo malo rozmiarow na 68, bralam co bylo, patrzylam tylko czy nie dziewczece

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

udalo sie jakos swietowac?
Bettina to zaszalalas

ale i tak Cie podziwiam, ze w ogole wyszlas z domu. A mam takie pytanie-z Hania zostala Twoja mama, czy mama taty?

a jak juz sie udalo uspi mala, to trzeba bylo wrocic na imprezke
Mkvet skad ja to znam z ta kupa i stekaniem i prezeniem sie i unoszeniem nozek w gore i to wszystko przez sen a ja nie spie, bo nasluchuje. Byl czas, ze kladlam mu poduszke pod nozki i tak ja wykopywal. Dobrze, ze Twojej Zosi udaje sie w koncu zrobic te kupe, ale bidulka sie musi nameczyc. A jakies krople jeszcze jej podajesz?Antek dostaje od kilku dni tylko bobotic i nic zlego sie nie dzieje (odpukac

)
My ubranka na 68 zaczynamy, bo za tydzienAntek konczy 3 miesiace

macie jeszcze czas

a z jakiego rejonu Polski pochodzisz, ze obchodzicie miesiecznice?
Beemik to zgrywusy te nasze dzieci

a o ktorej ostatni posilek miala Twoja mala przed snem o 20? Chyba ten Wasz rytulal i ja zaczne praktykowac
Dzis rano obudzilam sie z bolem piersi. I w miejscu, w ktorym boli mam takie twarde, takie zgrubienie. Co to moze byc? Jakis zastoj pokarmu? Zaznaczam, ze to ta piers zz ktorej Antos za bardzo nie lubi ssac.