Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero? Daniel ma 14 tyg i my DOPIERO zaczynamy rozmiar 62 nosić....Ola kupa jest luźna. Też kładę ciepłą szmatkę na brzuszek, polewam ciepłą wodą. Wczorajsza noc tragiczna, bo wstawałam co 40 min do niej, bo ona parła przez sen. Brzuch przy tym cały czas miękki, ale kupę udało jej się zrobić dopiero koło 9.00. Widać, że ma przez to taki płytki sen bo ona jest zmęczona od rana. Dziś starałam się, żeby ją kłaść dużo na brzuchu, nosiłam ją w chuście, żeby jej brzuch masował się o mój. I na razie śpi spokojnie.
Ola z tym ssaniem Zosia robi też czasem tak samo, najczęściej jak chyba już jej się specjalnie nie chce pić i tak się bawi... Ma takie dni że robi tak często i takie, że nie robi tak wcale.
A ja dziś szukałam ładnego ubranka 62 i nic nie znalazłam. Jutro Zosiek kończy dwa miesiące, a u nas przez pierwszy rok życia obchodzi się miesięcznice. Efektem jest jutro 14 gości u nas w domu, ale wpadają tylko na gofry i kawę.
Magmich wszystkiego najlepszego i kolejnych wspaniałych lat razem!
Bettina przyznaj się, że sama się stęskniłaś za maleństwem i chciałaś już wracać
Wy już ubranka 68?
My dopiero 62 zaczęłyśmy ubierać.
Liście kapusty.Masakra jakas. Nic nie pomaga, cieple okłady, ciepły prysznic, delikatne masaze...nic. Laktator niewiele wyciaga, a Antek nie chce ssac z tej piersi, bo mu nie leci przecieza on glodny, z jednej sie nie najada i krzyk. A mnie piers boli. co robic???
Moje też...jest źle ;(Moje włosy są wszędzie, lecą garściami![]()
U nas nie działa ani Bobotic ani Espumisan. Tylko SabSimplex w dużej dawce a on najsilniejszy przecież.Mket Bobotic to cos takiego jak espumisan, tylko silniejszy, ma wiecej tego symetykonu.
PaniAg czemu wylewasz mleko? Przeciez w lodowce moze stac kilka dni...
U mnie wszystko zeszło z ciąży.Dzieki. Mi z 19kg zeszło 13 czyli jeszcze 6kg zostało do zrzucenia. Ale jak sie zaczne bardziej ruszac (bo na razie jeszcze po cesarce brzuch mnie boli) to mam nadzieje, ze jakos uda mi sie zgubic te pozostałe kg.