Solla a ten Merz spezial mozna brac przy karmieniu piersia?
Ja jestem ostatnio przerazona tym wypadaniem... po kazdym myciu, potem suszeniu wlosow na podlodze w lazience jest "dywan" z moich wlosow :/ a ostatnio nawet swojego wlosa dojrzalam w kupie Antosia i sie zastanawialam czy on go polknal czy po prostu sie jakos tam na pupie mu przypaletal
Betula Antos w towarzystwie najpierw wszystkich obserwuje, w nowym miejscu tak samo sie rozglada, jak jezdziy do moich rodzicow (co jakies 3 tyg.) to zwykle slabo pamieta i od nowa musi sie przyzywczajac, troszke pokrzyczy, a mojej mamie da wziac sie na rece dopiero gdzies na drugi dzien, jak sie do niej przyzywczai.
Trzymam kciuki za jutrzejszego dermatologa
Bettina ja tez juz uslyszalam, ze Antek to "maminsynek" bo tylko u mnie jest mu dobrze, ale co mam zrobic, ze to ja spedzam z nim cale dnie? Przeciez nie wyjde na ulice i nie bede dawala go potrzymac i ponosic obcym ludziom, zeby sie przyzywczaił...

a w piatek, jak dotarlismy do moich rodzicow to oczywiscie ryk, bo nowe miejsce i nie plakal tylko u mnie, nawet u meza plakal...a to mu dalo do myslenia!!!!
Demolka jak Ty moglas smarowac sie tym zelem na twarzy dla mnie on smierdzi strasznie
Aschlee a u Was co sie dzieje, ze idziecie do szpitala? Tez trzymam kciuki za Was.
Kamaa moj maz tez zrzucil brzuszek, bo jezdzil do pracy na rowerze

a moja bratowa twierdzi, ze bieganie jest dobre na kazda partie ciala
PaniAg ja widzialam przeciez Pani zdjecia

nie wyglada, zebys miala nadwage