reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Malinko skórne są o tyle lepsze, że jest bezpośredni kontakt z alergenem, więc i wynik wiarygodny. Te z krwi sprawdzają tylko możliwość wystąpienia alergii w danym momencie,więc jeśli akurat dziecko nie na kontaktu z danym alergenem nic nie wykażą mimo alergii. Szkoda, że Zuzia nie da sobie zrobić. U nas robią tez na plecach maluszkom. Moja alergolog ma takie super podejście,że i Marcel i Nika znoszą testy z uśmiechem. Miejmy nadzieję,że Zuzia z czasem lepiej je zniesie,bo na prawdę warto
C:\Users\Beata\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif
Zobaczymy, teraz akurat Zuzia ma zatkany nos nocami więc jeśli to od alergii to raczej ma kontakt z alergenem...wiec powinno wyjść, czy dobrze rozumuję?...
Emka będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie. Maluszek na pewno sobie poradzi, trzymam kciuki.:tak:
Co do testów to ona już miała raz robione na rączce i wtedy jakoś się udało ale z trudem… Teraz jak już widzi Panią z igłą czy innym narzędziem i ktoś jej przytrzymuje rękę to już wie o co chodzi i dostaje histerii…:-(nie pomagają historyjki, naklejki i inne cuda… Może za jakiś czas…póki co nie ma opcji
Carolajna czaaad z tymi motylami…:-)

Ja właśnie zjadłam banana, jagody z cukrem i dwie kanapki z pomidorem….czuję niedosyt i przejedzenie jednocześnie…grrr:baffled:

Carolajna to motylki mojego autorstwa ;)

Załączniki

• 1436385007062.jpg
    1436385007062.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 1436385020677.jpg
    1436385020677.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 40
  • 1436385036131.jpg
    1436385036131.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 1436385052956.jpg
    1436385052956.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 38
Cześć Dziewczynyu lekarza bylam przedwczoraj wszystko w porządku udało się nam nawet zobaczyc jak dzidzia reka rusza niesamowite bo myslalam ze jest za wcześnie zeby takie szczegoly zobaczyc Dostalam skierowanie na morfologie mocz choroby weneryczne i glukoze. Z ta glukoza to jakos tak wczesnie mi sie wydaje bo w poprzedniej ciąży robilam jakos ok polowy

Eriska to pewnie glukoza zwykła (poziom we krwi, nie test obciążeniowy ) , ja już robiłam i mam podwyższoną więc teraz robię powtórkę i jak znowu wyjdzie wysoko to będę robić ten test obciążeniem z glukozą. Przeraża mnie to bo w pierwszej ciąży mieszkałam w Hiszpanii i nie miałam tyłu różnych badań, wizyt itd.

reklama
Do góry