• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam dziewczyny jak sie spalo? U nas ok, cala noc przespana ale pobudka o 6.40. Jakie plany na dzis? My idziemy do klubu maluszka,pozniej jakis spacer, na obiad kluski lane (nie moge sie doczekac) i pozniej praca. Dzis na szczescie tylko jedna wiec w domu bede przed 19 :)

Choco to pewnie chodzisz caly dzien na wpol zgieta :) jeszcze jakis miesiac i sama zacznie smigac :)
Betula ja bym poszla do lekarza tylko po to zeby sie upewnic, ze wszystko ok. Bol bolowi nie rowny a lekarze sa po to zeby wlasnie nam potwierdzac, ze wszystko ok.
Carolajna moze blizniaki? Chlopczyk i dziewczynka? :)

Jeszcze 3 i pół godziny.. jak zwykle trzeba jakoś wytrzymać :) dobrze ze nie np o 18 ta wizyta bo bym kota dostała do tego czasu ;)

Gwiazdeczka a co robicie w takim Klubie Maluszka ? :)

Trzymam kciuki za wicytujace :)

W klubie maluszka sie bawimy :) jest duzo roznych zabawek i duzo przestrzeni, sa tez inne dzieci do czterech latek wiec Alex sie z nimi bawi, chociaz w praktyce to wyglada tak, ze dzieci sobie odbieraja i podaja zabawki :D Pozniej jest przekaska dla dzieci a dla nas czas na kawe (dla mnie herbatka bo na sama mysl o kawie mam mdlosci), pozniej troche wiecej zabawy, na koncu sprzatamy zabawki i spiewamy piosenki. W sumie to trwa poltorej godziny a dzieci sie przyzywczajaja do innych dzieci i mam nadzieje, ze dzieki temu bedzie mu latwiej pojsc do przedszkola za jakis tam czas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry