• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Mnie krzyże mega bolą jak dużo pochodzę i się poschylam wtedy to poprostu nawet posiedzieć mam problem żeby wygodnie miejsce znaleźć

Z takich przyjemniejszych spraw to dzis z mężem debatujemy nad imionami :)

Macie jakieś typy??
U nas na razie padło na
LILIANKĘ i wachamy się pomiędzy KACPREM I FILIPKIEM

reklama
Ja bym chciała Igora, mąż Daniela
Mało imion męskich mi się podoba a w sumie to raczej kojarzą mi się z kimś. ...
Córkę mam Ninę i urodzona za granicą. A teraz jakbym miała wybrać dla dziewczynki to chyba Nela ale poznałam ostatnio uroczą Jagódkę i strasznie przypadła mi do gustu

Czesc.
Po pierwsze dzieki za zyczenia :*
Po drugie melduje sie dalej niezywa. Spiaczka dalej mnie meczy. Kurier przywiuzl kinekta dla mata i pare gier do skakania. Wakacje za 2 tyg to bedzie skakal i tancowal.
Na obiad.... Nic nie mam pomyslu.

Znowu dzis sie spotkalam z nieuczciwoscia. Ja to mam. Ciotka pisze co by jej dziecku pomoc rovote zalatwic i ze juz ma bilet do uk i to za 5 dni. Podobno ktos mu nocleg odmowol. To bym jeszcze przelkla. Ale po 3 godz zalatwiania i dogadaywania okazuje sie ze jeszcze jego dziewczyna za 2 tyg i jej kolezanka. I najlepiej wez ich do siebie za darmo odbierz z 2 konca kraju tez za darmo. A gdzie ka niby mam im dac pokoj u siebie? A potem pretensje beda.nielubie takiego naciagania. Oszz...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry