reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

I tak mam poryte sny :-) dzisiaj mi się śniło ze prawie wszystkie szyby z terarium mi odpadły i myszki zaczęły uciekać a jedna jest taka co gryzie i właśnie ona mnie atakowała jak ja chciałam uratować a to wszystko działo się w autobusie który czasami prowadziłam i tam jeszcze jakieś inne *******y były ;-)

reklama
Ja dziewczyny technicznie nie miałam żadnych problemów. Mleko tuż po cc. Było go aż za dużo. Żadnych zatorów i kryzysów. Nawet ta dieta mnie nie wykończyła, bo po 5 miesiącu szło już wszystko ok. Po prostu mi to nie sprawiało radości. Mojej córce też nie. Ona jadła nawet co pół godziny. Całe dnie spędzałam z nią przy cycku....W nocy to samo. Moje dziecko nie szło niczym uspokoić poza cycem. Niech mi nikt nie mówi,że tak musi być, bo znam mamy, które miały deczko inaczej :sorry:

Choco miałam wykryty w I ciąży otwór siatkówki lewego oka. Od tamtej pory zakaz porodu sn :-(

reklama
Do góry