• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna różnica 2 tygodnie mieści się w normie ;-) mam się nie martwić i tak też robie nawet nie czytam w internecie o takiej różnicy bo bym zwariowala ;-) zastanawiam się tylko nad tym genetycznym .... KROPEK DAŁAŚ MI TERAZ DO MYŚLENIA ;-)

reklama
Maly lobuz w lozku sie usypia a mama zajada paczka. Wyslalam meza do sklepu mowie mu kup mi albo pianki haribo albo czekolada babelkowa albo czekoladowy mus. Maz wrocil z paczkiem z nadzieniem czekoladowym. Dobre i to. Czuje sie bardzo zle, senna, mdlosci mnie mecza, ciezko pracuje i bylam bardzo grzeczna do tej pory wiec niech bedzie ten paczek.

Bozienka, Carolajna ciesze sie, ze wszystko w porzadku :) :*

A reszcie dziewczyn jak minal dzien?

Ja styrana jak koń po westernie :confused2: Jeszcze nie siadłam, bo dzieci kąpie. Jutro kolejny ciężki dzień. Byle do piątku, bo na prawdę nie mam już siły....

Bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych wieści wizytowych dziewczyny. Mam nadzieję,że pewnego dnia i ja swoje dobre wiadomości przyniosę :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry