reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny!
Wrocilam :-) Bylo swietnie, ale ciesze sie, ze jestem juz w domu. Witam wszystkie nowe dziewczyny-Malinka, Lady lady, ccckkk, Lewusek-super, ze jest nas coraz wiecej.
Demolka, oszczedzaj sie. To tylko plamienia, ale lepiej dmuchac na zimne.
Margarita888- twoj maz przyjezdza, moj wyjezdza.Teraz ja czekam-byle do czwartku ;-)
Madziolina postaraj sie nie stresowac. Bedzie dobrze. zgadzam sie z demollka- zagniezdzenie moze nastapic szybciej lub pozniej. Roznica moze byc do 5 dni. Oczekiwanie na dzidziusia to prawdziwa lekcja cierpliwosci. Dobry wstep do macierzynstwa:tak:
Bozienka- super udekorowana sala. Mam nadzieje, ze byl to dla Ciebie piekny i wzruszajacy dzien i ze nie nadwyrezylas sie za bardzo. A poza tym super brzunio.
Aschlee, wiem, ze sie boisz, ale trzeba miec nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Milenia84- wspolczuje stresu w pracy. To jest doslownie mobbing. Przezylam cos podobnego wiec wiem jaki to moze miec wplyw na zycie prywatne. Dbaj o siebie i nie daj sie.
Magda uk-ten moj brzuch tez jakis taki nie ciazowy;-)

Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich brzuchatek:-)

Jeeeee, wreszcie krótka chwilka dla mnie ;-)

Demolka
ależ Ci zazdroszczę tego wcięcia w talii :-) Musisz być strasznie kobieca :tak:

Solla super,że wypadzik udany! Takie spontany są najlepsze :happy:

Co robicie? Cicho tu jakoś :-p

Magda ja leżę (ledwo leze) próbuje uśpić core ledwo na oczy paczkę a już 4 godziny w dzień spałam. Mąż mi pojechał do wojska będzie dopiero pod koniec lipca :-( i taki jakiś dzień mam do pupy ......

7 tc 3 dni :) I tak roznie kalkulatory pokazuja, raz koniec stycznia, raz poczatek lutego, z tym ze czesciej poczatek lutego wiec wybralam lutowe mamy ;)
Konkretnych termin bedziemy z lekarzem ustalac we czwartek 18.06 :)

Pewnie, ze przyjmiemy! Napisz cos o sobie!

Dziewczyny, ja sie staram nie stresowac! Mam jednego synka, jesli teraz bedzie wszystko ok to bedziemy przeszczesliwi, jak nie to bedziemy sie starac. Wiem, ze we wtorek bede umierac ze strachu, ale co ma byc to bedzie. Wlasnie jedna na styczniowkach dzis przeczytalam miala puste jajo :-(

reklama
Do góry